Bumi mana yang tiada kena hujan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bumi mana yang tiada kena hujan: unggal jalma teu leupas tina kasalahan, unggal jalma pasti pernah milampah kasalahan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z