Buruk muka cermin dibelah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buruk muka cermin dibelah: hiji jalma nu nyalahkeun kaayaan nu goréng ka batur, padahal kasalahanna sorangan nu nyebabkeunna téh. Embung ngakukeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z