Cabik-cabik bulu ayam

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cabik-cabik bulu ayam: dua sadulur nu padungdengan, tapi lila-lila gé hadéan deui.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z