Cadik terkedik, bingung terjual

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cadik terkedik, bingung terjual: jalma nu calakan gé bisa mélését arguménna, komo deui jalma bodo gampang ditipu batur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z