Dekat mencari induk, jauh mencari suku

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dekat mencari induk, jauh mencari suku: nalika tempat ngumbara téh masih kénéh deukeut mangka nu jadi dulur téh jalma nu sabiang jeung urang, ngan lamun tempat ngumbara téh geus jauh mangka batur salembur gé geus cukup jadi dulur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z