Deras datang, deras kena

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Deras datang, deras kena: sing saha nu gurunggusuh dina barangjual atawa barangtukeur mangka éta halma bakal meunang karugian.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z