Di atas langit masih ada langit

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Di atas langit masih ada langit: Saluhureun jalma nu hébat aya jalma nu leuwih hébat deui.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z