Di mana ada kemauan, di sana ada jalan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di mana ada kemauan, di sana ada jalan: hiji jalma nu boga nuat jeung daéh ihtiar, pasti aya kagampangan saupamana aya kasusah nu narajang.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z