Di mana tak ada lang, akulah lang, kata belalang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di mana tak ada lang, akulah lang, kata belalang: mun euweuh jalma nu pinter, jalma nu bodo gé ngaku pinter.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z