Di mana tembilang terentak, di situ cendawan tumbuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di mana tembilang terentak, di situ cendawan tumbuh: mun bijil hiji kabangga, bakal meunang ogé akal pikeun méréskeunana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z