Diam emas, bicara perak

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diam emas, bicara perak: nalika hiji jalma cicing, mangka manéhna bakal meunang loba kahadéan, sedengkeun nalika ngawadul justru salah jeung lampah teu luyu jeung naon nu dipiharep baturna

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z