Dianjak layu, dibubut mati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dianjak layu, dibubut mati: hiji jalma nu geus tinangtu, ulah diropéa deui.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z