Diberi sehasta hendak sedepa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diberi sehasta hendak sedepa: geus dibéré saeutik ménta leuwih loba deui, pohara sarakahna, teu pernah puas kana naon nu geus katampana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z