Digenggam takut mati, dilepaskan takut terbang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Digenggam takut mati, dilepaskan takut terbang: jalma nu miboga papacangan ngora kénéh pisan, rék dikawin budak leutik kénéh, rék dileupaskeun sieun direbut batur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z