Diindang ditampi beras, dipilih antah satu-satu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diindang ditampi beras, dipilih antah satu-satu: bener-bener dipilih pikeun meunangkeun nu panghadéna, ditilik hiji-hiji, uji kalayakan jeung kapatutan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z