Diindang tak berantah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Diindang tak berantah: taya nu pinilih, kabéhna teu laku lantaran euweuh nu alus.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z