Dikasih hati minta jantung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dikasih hati minta jantung: jalma ngalunjak mah dibéré saeutik téh masih ménta leuwih. Jalma nu teu nyaho nganuhunkeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z