Dikati sama berat, diuji sama merah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dikati sama berat, diuji sama merah: dikocapkeun kana kaayaan nu sarimbag, sadarajat ngeunaan pangkat atawa kadudukan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z