Dimandikan dengan air segeluk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dimandikan dengan air segeluk: dipuji teu kana tempatna, dibéré pitulung kalawan hal nu teu nyukupan kabutuhan atawa kurang mangpaat.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z