Dinding teretas, tangga terpasang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dinding teretas, tangga terpasang: bukti geus cukup yén éta jalna boga niat jahat.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z