Dua kali pisang berbuah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Dua kali pisang berbuah: Perkara anu sarupa kajadian deui dua kali atawa teterusan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z