Dunia tak selebar daun kelor

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dunia tak selebar daun kelor: ulah gancang peunggas harupateun lantaran loba kénéh nu séjén.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z