Embacang buruk kulit

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Embacang buruk kulit: jalma nu katempo luaranna kawas lain jalma hadé atawa bodo ari pék saenyana mah jalma bageur atawa pinter.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z