Emping terserak, hari hujan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Emping terserak, hari hujan: sial kacida, dagangan nu loba kakara kadagangkeun, perang di éta nagri.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z