Enau sebatang dua sigainya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Enau sebatang dua sigainya: awéwé nu ngaduakeun salakina, pamajikan nu ngaranyéd.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z