Gajah dialahkan oleh pelanduk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gajah dialahkan oleh pelanduk: jalma gedé anu kaéléhkeun ku jalma cerdik.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z