Gajah mati tinggalkan gading, harimau mati tinggalkan belang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Gajah mati tinggalkan gading, harimau mati tinggalkan belang: Tiap-tiap jalma anu tilar dunya mah pasti anu dikenanngna téh luyu jeung anu geus dipigawéna di alam dunya.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z