Gayung bersambut, kata berjawab

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gayung bersambut, kata berjawab: taya patanyaan/pasualan nu teu bisa dijawab ku jalma wijak, pamundut nu disanggakeun geuwat dicumponan ku jalma nu sok diperedih, unggal jalma kudu mertahankeun dirina sorangan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z