Hafal kaji karena diulang, pasar jalan karena ditempuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hafal kaji karena diulang, pasar jalan karena ditempuh: hiji lalampahan bakal jadi lancar mun dipraktékeun waé mah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z