Harapkan guntur di langit, air di tempayan dicurahkan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Harapkan guntur di langit, air di tempayan dicurahkan: miharep teuing kauntungan nu can pasti, nu geus kakeupeul kalah ka dianggurkeun, antukna mah itu henteu ieu henteu.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z