Hasrat hati memeluk gunung, apa daya tangan tak sampai

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hasrat hati memeluk gunung, apa daya tangan tak sampai: hayang ngahontal hiji hal, ngan hanjakal saratna pikeun éta téh euweuh atawa teu boga.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z