Hati bagai baling-baling

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hati bagai baling-baling: jalma nu tolohéor, teu puguh pamadeganna, sok robah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z