Hati gatal, mata digaruk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hati gatal, mata digaruk: hayang kacida, tapi teu boga sarat pikeun nampa éta kahayang téh

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z