Hendak ulam, pucuk menjulai

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hendak ulam, pucuk menjulai: untung kadica, meunang hiji perkara leuwih batan nu dipiharep.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z