Hidup tolong-menolong, sandar-menyandar

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hidup tolong-menolong, sandar-menyandar: jalma nu hirup sakuduna mah silih tulungan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z