Hilang di mata di hati jangan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hilang di mata di hati jangan: sanajan padumukan geus jajauhan tapi ulah mopohokeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z