Hilang geli oleh gelitik, hilang bisa oleh biasa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hilang geli oleh gelitik, hilang bisa oleh biasa: mimitina mah piteugenaheun jeung ngérakeun, tapi kadieunakeun mah éta rasa téh leungit.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z