Daptar alihan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 22 Agustus 2019 19.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Aa Gym →‎ Abdullah Gymnastiar
  2. Abu Abdullah Muhammad asy-Syafé'i →‎ Imam Syafé'i
  3. Adhang-adhang tètèsé embun →‎ Adhang-adhang tètèsè embun
  4. Aja dumeh wong gedhe →‎ Aja duméh wong gedhé
  5. Aja goleh wah, mengko dadi owah →‎ Aja goléh wah, mengko dadi owah
  6. Anak dipangku, kemenakan dibimbing →‎ Anak dipangku, kemenakan (keponakan) dibimbing
  7. Anak dipangku, keponakan dibimbing →‎ Anak dipangku, kemenakan (keponakan) dibimbing
  8. Anjing galak berani babi →‎ Anjing galak, berani babi
  9. Baharuddin Jusuf Habibie →‎ Bacharuddin Jusuf Habibie
  10. Biwir sambung lemék, suku sambung léngkah →‎ Biwir sambung lémék, suku sambung léngkah
  11. Ceuli lentaheun →‎ Ceuli léntaheun
  12. Dewi Sartika →‎ Déwi Sartika
  13. Didi Petet →‎ Didi Widiatmoko
  14. Didi Pétét →‎ Didi Widiatmoko
  15. Disakompet daunkeun →‎ Disakompétdaunkeun
  16. Enték Amék Kurang Golék →‎ Enték amék kurang golék
  17. Gede hulu →‎ Gedé hulu
  18. Habibi →‎ Bacharuddin Jusuf Habibie
  19. Hejo cokor →‎ Héjo cokor
  20. Hejo tihang →‎ Héjo tihang
  21. Hendarso →‎ Héndarso
  22. Katumbukan catur kadatangan carita →‎ Katumbuan catur kadatangan carita
  23. Kejo asak angeun datang →‎ Kéjo asak angeun datang
  24. Kurung batok →‎ Kurung batokeun
  25. Main Page →‎ Tepas
  26. Mang Koko →‎ Koko Koswara
  27. Mencari jejak diair →‎ Mencari jejak di air
  28. Mihapekeun beuteung →‎ Mihapékeun beuteung
  29. Nu burung diangklungan, nu edan dikendangan →‎ Nu burung diangklungan, nu édan dikendangan
  30. Paheuyeuk heuyeuk leungeun →‎ Paheuyeuk-heuyeuk leungeun
  31. Paribasa Babasan B →‎ Babasan Sunda B
  32. Paribasa Indonésia EU →‎ Paribasa Indonésia E
  33. Paribasa Indonésia NG →‎ Paribasa Indonésia N
  34. Paribasa Melayu →‎ Paribasa Indonésia
  35. Pipilih meunang nu leuwih, kocéplak meunang nu pécak →‎ Pipilih nyiar nu leuwih, kocéplak meunang nu pécak
  36. Portal:Keur lumangsung →‎ Wikiquote:Keur lumangsung
  37. Raden Aang Kusmayatna Kusiyana Samba Kurnia Kusumadinata →‎ Kang Ibing
  38. Sereg dibuana logor diliang jarum →‎ Sereg di buana logor diliang jarum
  39. Ulah tiis tiis jahé →‎ Ulah tiis-tiis jahé
  40. Ustad Abdul Somad →‎ Abdul Somad
  41. Uyah mah tara tees ka luhur →‎ Uyah mah tara téés ka luhur
  42. Pamaké:Azariv →‎ Pamaké:Azariv-WMF
  43. Pamaké:Buckesfelder →‎ Pamaké:Der Buckesfelder
  44. Pamaké:DeltaQuad →‎ m:User:DeltaQuad
  45. Pamaké:Diego Grez →‎ Pamaké:Diego Grez-Cañete
  46. Pamaké:G(x)-former →‎ Pamaké:V(g)
  47. Pamaké:George.Edward.C →‎ Pamaké:Caliburn
  48. Pamaké:Hahc21 →‎ Pamaké:Razr Nation
  49. Pamaké:Hym411 →‎ Pamaké:-revi
  50. Pamaké:Jalexander →‎ Pamaké:Jalexander-WMF

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).