Ikan bergantung, kucing tunggu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ikan bergantung, kucing tunggu: nungguan barang nu dipikahayang, tapi teu mumkin meunang.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z