Ikan terkilat jala tiba

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Ikan terkilat jala tiba: jalma nu wijak gancang ngarti kana pamaksudan batur jeung gancang ogé méré bongbolongan kalawan bener.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z