Inai tertepung, kuku tanggal

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Inai tertepung, kuku tanggal: hiji hal nu anggeus dipigawé, tapi aya kabangaan nyatana mah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z