Isi lemak dapat ke orang, tulang bulu pulang ke kita

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Isi lemak dapat ke orang, tulang bulu pulang ke kita: dina ngajalankeun hiji pancén, batur meunang genahna, urang meunang kasusahna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z