Jagung tua tak hendak masak

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jagung tua tak hendak masak: kawas nyakolakeun budak nu bengal jeung kuled, duit kolot béak, budak teu daék lulus.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z