Jatuh ke tilam empuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jatuh ke tilam empuk: jalma gedé sanajan geus dieureunkeun tina jabatan/pagawéanna, hirupna mah teu pati malarat.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z