Jauh di mata, dekat di hati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jauh di mata, dekat di hati: sanajan teu panggih sabab dipisahkeun ku kanggangan tapi dina haténa tetep ngancik baé.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z