Jika tak ada rotan, akar pun berguna

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jika tak ada rotan, akar pun berguna: mun taya hal nu hadé, nu teu pati hadé gé bisa dipaké.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z