Jung pecah hiu kenyang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jung pecah hiu kenyang: di hiji nagri nu teu boga pamaréntahan nu hadé jeung tohaga, atawa di nagri nu bijil karusuhan, mangka jalma-jalma jahat bakal nyokot kauntungan tina éta kondisi téh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z