Kalau kail panjang sejengkal, jangan laut hendak diduga

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalau kail panjang sejengkal, jangan laut hendak diduga: mun élmu pangaweruh saeutik kénéh ulah coba-coba nangtangan nu pinter.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z