Kalau mandi biarlah basah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalau mandi biarlah basah: mun migawé hiji pagawéan téh pék nikakeun anggeus, ulah satengah-satengah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z