Kata banyak, kata bergalau

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kata banyak, kata bergalau: ceuk jalma réa éta mah kaco wé, teu bisa dicekel bener.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z